Tävlingsverksamheten startar igen

Längtar du efter att Tävla?

Från och med 1/7 får vi börja med våra tävlingar igen.

Från och med v 28 spelar vi damgolfen, veckogolfen igen.

Du kan välja att spela tisdag, onsdag eller torsdag och Du väljer vem Du vill spela tävling med. En kan spela veckogolf Din medspelare damgolf osv.

Startavgiften är 50:- och ska vara betald före Din runda.

OBS, detta är nytt!

• Vi kommer att använda digitalt scorekort, så Du behöver ladda ner appen On Tag scorekort till Din mobil. Behöver Du hjälp med detta, hör av Dig till shop/kansli.
  • Anmälan till veckans tävling görs senast kl. 12.00, måndag, i den vecka du ska spela Din tävling.
  • Damernas fasta tider på onsdagar tas bort.

Våra  klubbtävlingar startar med Nicklastorpsveckan som spelas 1/7 -  4/7 sedan gör vi ett uppehåll och spelar färdigt  veckan  31/7 – 2/8.
  • 1/7 Nordea singeltävling,
  • 2/7 Fyrboll, 2-mannalag,
  • 3/7  Irish Rumble, 3-mannalag, Ateljé Rosengård
  • 4/7 FKK Scramble för 4-mannalag.
  • 31/7 Äkta make/sambo,Irish Greensome
  • 1/8 Scramble för 2-mannalag, sponsor: känd klädleverantör,
  • 2/8 Shopens singeltävling.

OBS. Vi följer Svenska golfförbundets tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor för 2020 med anledning av Coronaviruset, dessa finns anslagna i klubbhuset.

Se även tillfälliga lokala regler.

Välkomna!