Slaget om Sveriges Golfkust

Tävlingen öppnar för anmälan den 6/6 kl 14.00 Det finns bara plats för 42 lag på varje deltävling så anmäld dig direkt. Först till kvarn ...

Tävlingsform: Scramble i fyrmannnalag.

Deltävlingarna går av stapeln den 9/8 kommer gå på fyra banor; Trummenäs GK, Nicklastorp GK, Ronneby GK & Boa Olofström GK. Final på Karlshamns GK den 10/8. Anmäl er till den golfbana ni helst vill spela – alt där det finns platser kvar. När det är fullt på en bana stänger denna för anmälan – så se till att anmäl ert lag idag!

Startavgift: 150kr per person, inklusive tävlingsgreenfee och eventuellt finalspel.

Tävlingsregler:

• Scramble i fyrmannnalag, slagspel.

• Handicapreduktion: 10 % av totala spelhandicapet.

• Valfri inbördes spelordning.

• Bollplacering på hela spelfältet, 1 klubblängd från bollmarkeringen.

• Boll på green markeras och spelas från denna position.

Övrigt:

• För deltagare i Slaget som Sveriges Golfkust som inte går vidare till finalspel kommer rabatterad greenfee a´150kr erbjudas för spel den 10/8 på Sveriges Golfkusts övriga banor i mån av plats.

• För medlem på klubb där deltävling spelas erbjuds reducerad greenfee a´200kr på tävlingsfri golfkustenbana lördagen den 9/8 i mån av plats.