Medlemsundersökningen Players 1st - 2019

Ni fick i förra veckan ut enkäten Players 1st, ett kostnadsfritt enkätverktyg i samarbete med Svenska Golfförbundet. Över 340 svenska klubbar deltar i verktyget, vilket gör det kraftfullt som ett arbetsredskap och för att göra jämförelser mellan klubbar, regioner och länder. I den ställs frågor kring bland annat bana, klubbhus, tränare, etc.

Förra året gick svarsfrekvensen hos vår klubb under 30 % och vi hoppas verkligen att fler tar sig tid och svarar. I år är den uppdelad i endast 2 omgångar eftersom klubbar längre norrut knappast kommit igång i maj. Så i år skickades den ut 26 juni och andra omgången kommer ut 28 augusti.

Tänk på att undersökningen skickas från Players 1st, varför det i vissa fall kan fastna i SPAM-filter. Har du inte varit med i undersökningen tidigare i år, eller inte får något mail titta i din ”skräppost” och se om mailet fastnat.

Tack för din tid!

Nicklastorp Golfklubb