Info från styrelsen - September

Vi har länge efterlyst regn och förra veckan kom det i massor och förstörde bunkrar och vägar. Tack vare våra onsdagsjobbare blev det återställt. Men i går (fredagsnatt) kom ytterligare drygt 30 mm på kort tid, så nu behöver vi åtgärda en del bunkrar samt vägar på nytt. Vi behöver regnet så vi hoppas verkligen ni har överseende med detta.

Vi hade en genomgång med vår klubbrådgivare från SGF i måndags då vi bla gick igenom en del nyckeltal för golfbanor samt enkäten Players1. Kunde konstatera att Nicklastorp ligger förhållandevis bra till på de flesta frågorna i enkäten men i synnerhet har våra tränare god respons. Sista enkätomgången för året är nu på väg ut och vi hoppas på en högre svarsfrekvens än vi haft tidigare i år.

Styrelsen kommer under hösten ha ett möte och i första hand diskutera hur vi bättre tar hand om våra nya spelare och får igång våra ”sällanspelare”.

Tävlingssäsongen går mot slutet, konstaterades förhållandevis god uppslutning, förmodligen blir antalet tävlande lika som 2017. En ökning som är mycket positiv är att veckogolfen ökat.

Kommentarer