Info från styrelsemöte - Oktober

Utskick om behovet att få in nya medlemmar till både styrelse och kommittéer godkändes. Utskick snarast möjligt.

Arbetsbeskrivningar och verksamhetsplan 2022 godkändes. Dessa kommer läggas ut på hemsidan. Kan nås genom inloggning via medlems-ID samma som för GIT.

Genom SISU kommer Karlskronas 3 golfklubbar att på Friskis o Svettis starta upp ett träningsprogram för golfare. Information kommer inom kort ang upplägg etc.

Ang organisationsförändring konstaterades, att information gått ut om att Emil Runsten slutar vid årets slut och att Erik Braun ersätter honom.

Tävlingssäsongen avslutades iom Skördefesten som verkligen fick ett bra mottagande. Uppskattades att nästan 2000 personer kom till Nicklastorp. Både utställare, besökare och tävlande var positiva, att vädret var på vår sida inte heller fel.

Återstår de sk shootouterna vilka kördes i helgen.

Damerna kommer ha ett höstmöte den 18 november information kommer.

Juniorerna och deras föräldrar har kallats till ett möte den 18 oktober vid vilket Erik Braun får presentera sig och sitt arbete framöver.

Ideella arbetet som utförs på onsdagar vill gärna ha fler deltagare. Alla som är intresserade är välkomna!

Vintergolf blir det även i år!

OBS! HÖSTMÖTET BLIR SÖNDAGEN DEN 20 NOVEMBER