Info från styrelsemöte - Januari

Nicklastorp får även i år fortsätta hålla sin möten digitalt via Teams.

Vi har tidigare informerat om att Martin Johannisson har slutat. Vi är verkligen glada att han varit hos oss i 11 år och önskar honom nu lycka till i hans nya roll som klubbchef. Ny HeadPro blir då Emil Runsten som varit Martins ”parhäst” i ganska många år nu. En välkänd profil på klubben som alltså får möjlighet till ett större ansvarsområde, vilket vi ser framemot.

Henrik Nilsson började halvtid 2021 men kommer nu vara på heltid och bla dela ansvaret för shopen med Emil.

Bolaget har inför 2022 beställt en ny ruffklippare och en ny bollautomat. En automat som istället för ca 13000 bollar kan innehålla över 40000 bollar. Möjliggör bättre planering av bollplockningsarbete och mindre akututryckningar.

Tillsammans med resurs från SISU har både driftbolaget och föreningen påbörjat en diskussion om framtiden. Som vi tidigare informerat om behövs nya krafter komma in i föreningen och eftersom en generationsväxling påbörjats i driftbolaget så lämpligt att utvecklingsdiskussionerna görs samtidigt.

Tävlingsschema för seriespel samt seniortourer ligger nu på BGDF hemsida. Alla klubbar har uppmanats att försöka arbeta med att få igång lag till de olika serierna.

Driftbolaget satsning på golfsimulator fick ett abrupt avbrott under den svåraste perioden att få tag på ansvariga säljare/tillverkare. Så snart det finns en planering för återstart så kommer Henrik ut med information.