Info från styrelsemöte - Maj

Styrelsemötet för maj började med att 5 av ledamöterna spelade 7 hål för att testa att hantera tävling med hjälp av apparna Min golf bokning och OnTag. På så sätt undvika alla manuell hantering av både ev betalning och scorekort. Bengt kunde följa resultatet alltefter som scorer matades in.  På söndagen den 17 maj har vi inbjudit övriga Karlskrona klubbar till en juniortävling (tom 21 år) då kommer vi använda tekniken fullt ut. De spelare som kommit in och undrar hur det går för de som är ute på banan kan följa resultaten via skärmen i klubbhuset.

Ang tävlingar för oss över 21 år så är det fortsatt nedstängt. Vi hoppas kunna köra vår Nicklastorpsvecka men vi får avvakta med besked.

Som Ni märkt så har vi många nybörjare på väg in i klubben. I stort sett varannan måndag avstängt för fadderronder. Ni som vill gå ytterligare fadderrond och inte har ”egen” fadder hör av Er till kansliet så försöker vi samköra Er med de som går sin första.

Klubben måste få igång en valberedning, vilket vi tidigare informerat om. Nästa möte har vi därför satt av tid för detta speciellt med hjälp av representant från RF-SISU.

Enkäten Players1 kommer ut i juni och augusti i år. Vi kommer förvarna när den är på väg.

Slutligen vill vi från styrelsen tacka onsdagsgänget för undanröjandet av löv- och kvisthögar, vilka räfsades samman av ett gäng frivilliga på städdagen. Utan allt frivilligt arbete klarar sig inte heller en golfbana!