Info från styrelsemöte - Juni

From första juni får vi börja tävla inom golfen. Information gick ut på hemsidan den 25 maj. Återgång från de tillfälliga reglerna försvann då. Alltså återgång till krattor i bunkrar och att man skall återställa i bunker efter sig. Får plocka bort flagga och använda bolltvätt igen. Däremot gäller övriga hygienregler med avstånd etc.

För tävlingar har SGF infört ett nytt digitalt scorekort som Nicklastorp kommer använda sig av till de singeltävlingar vi kommer genomföra. Information lämnas ut inför tävling men de som vill se https:// s.golfbox.dk.

Vi har problem med långa slag och snedslag från range ut över hål 13 i synnerhet men även hål 14. Vi vill be Er som använder rangen tänka på säkerheten för de som spelar på dessa hål.

Alla vill ha en välskött bana, så laga nedslagsmärken och greener på banan är inga övningsgreener, i synnerhet inte för wedgeslag.

Information om ”kugghjul/blixtlåsprincipen” som gäller för hål 1 och 17 skall upp på 17 och 1. Likaså information på hål 16 om lokal regel att det är out of bounds om boll från utslag på hål 16 landar på 17 fairway.

Vi hade en banvandring, en regnig tisdag i förra veckan, tillsammans med SGF bankonsulenter, vilket vi återkommer med information om längre fram.

Utbildning av nya golfare fortsätter, vilket är roligt. Tänk på att måndagar är det avstängt kl 1700-1900 för fadderronder och för nya golfare.

Vi kan nu skicka ut information till  alla som har handicap 54 + om möjligheten till extra träning på måndagar. Anmälan krävs dock så vi vet hur många som kommer. Information skickas ut till dessa i vecka 23.

Kommentarer