Info från styrelsemöte - Juni

Fortsatt tillströmning av nya medlemmar vilket vi är mycket glada över. Idag är rotationen stor hos våra medlemmar drygt 10 % lämnar varje år och då krävs minst motsvarande för att hålla uppe vår medlemsnivå, vilket vi ser ut att lyckas med och lite till.

Både medlemsspel och greenfee ökat kraftigt i jämfört med motsvarande tid föregående år. Rekommenderar därför att innan man åker ut kolla tillgängligheten på banan. OBS måndagar kl 1700-2000 prioriteras för nya spelare.

Vi har fått information om att vi får börja spela tävlingar from 1 juli. Mer information kommer om när och hur. Vi hade en juniortävling (upp tom 21 år) den 17 maj och kommer ha den andra nu söndagen den 14 juni.

OBS det finns en tillfällig lokal regel om Du hamnar i bunker. Se lokala regler!