Info från styrelsemöte - April

Skönt att även styrelsen återigen kan samlas. Föreningens vårmöte var även det i restaurangen den 27 mars.

På styrelsemötet gick vi igenom protokollet från Vårmötet och konstaterade bla de prisutdelningar som hölls ang KM

H21 samt Herr  Melker Rigbo

H40  Ola Stenberg

H50   Paul Håkansson

H70  Leif Martinsson

Dam  Emilia Svärd

Priserna finns att hämtas i kansliet.

Damkommittén kommer att återuppta traditionen med ett vårmöte tisdagen den 19 april kl 1900. Inför mötet skicka också ut en enkät för att få in så många tankar som möjligt. Allt för att förbättra/förenkla möten för kvinnor på banan.

Juniorerna har sin vårstart den lördagen den 23 april.

Ordförande informerade om utvecklingsarbetet internt för föreningen och hur arbetet föreslås sammankopplas med bolaget. En mindre arbetsgrupp med ordförande samt fyra personer tillsattes för att gå vidare. Arbetet dras sedan för styrelsen. Målet är att vara klar innan sommaren och sedan slutföra så ett förslag kan vara klart att dras på höstmötet.

Bolaget informerade om den nya bollautomaten. Den är enklare att använda sig av, finns två uttagsautomater. Alla bollar ännu inte levererade. Slutleverans i slutet av maj månad. Så än får rangeansvariga köra lite oftare.

Företaget som plockar bollar i våra dammar kunde i år plocka upp 15 000 bollar!

Det länge efterlängtade fiberdragningen till klubbhuset börjar nu äntligen närma sig. Dragningen genom skogen ovanför hål 15 nu gjord så innan sommaren bör det vara klart. Kommer förbättra kontaktmöjligheterna för klubbens IT.

Städdagen som hölls lördagen den 2 april hade en god uppslutning och mycket arbete blev gjort, vilket kommer synas på banan eftersom en mängd löv och grenar rensades bort. Städdagen är ett samarrangemang av föreningen och driftbolaget. Stort tack till ALLA Er som deltog.

Glad Påsk