Damernas vårmöte

Välkomna till uppstartsmöte inför 2022 års golfsäsong tisdagen den 19 april kl 1900.

Mötet är till för ALLA; ny som medlem, kanske inte har spelat så mycket och alla andra!

Ett informationsmöte och en möjlighet att mötas nu när vi äntligen kan det igen!

Vi ifrån damkommittén kommer informera om det vi kallar damgolf, en tävlingsform vilken spelas varje vecka. Om ni inte vill spela tävling, hur kan Ni då hitta medspelare? Vi vill gärna diskutera det eller andra önskemål som ni har för att bättre trivas och komma igång med Er golf!

Våra PRO/tränare kommer informera om sina träningar och vad de kan hjälpa till med.

Vi tänkte också försöka bjuda på lite modevisning på det som klubbens shop kan erbjuda. Naturligtvis har Ni möjligheter att shoppa lite med specialrabatt som bara gäller denna kväll.

Mötet hålls i Nicklastorp restaurang och de har satt samman en passande måltid med måltidsdryck inkl kaffe och kaka. Kostnad 175,- kronor/person.

Du som behöver ha någon specifik kost, var vänlig meddela kansliet senast måndagen den 11 april.

Vänligen anmäl er på Mingolf.se under tävlingar finns inlagt vårmöte damer senast den 11 april 2022. Alternativ kan Du anmäla Dig med ett SMS till Kerstin Robertsson 0733276060 även det senast 11 april.

Damkommittén Nicklastorp

Lisbeth Andersson, Kerstin Robertsson, Elisabet Jonsson, Camilla Wallentinsson, Jessica Eidstedt och Eva Bohman